top of page
Image by Thomas Hetzler

Aperitieven

The perfect start

Aperitieven zijn een geliefd onderdeel van de Vlaamse en Nederlandse cultuur. Ze vormen het perfecte begin van een avondje uit of een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Deze drankjes serveren we met een selectie van kleine hapjes, zoals kaas, salami, olijven, en nootjes, om de smaakpapillen te prikkelen en de eetlust op gang te brengen. Met onze overheerlijke aperitieven trachten we steeds een ontspannen en feestelijke sfeer te creëren.

Image by Angelo Moleele

Verse sinaasappelsap

Fresh and fruity

Een vers geperst glaasje sinaasappelsap is de ideale toonzetter van een geslaagd event. Bovendien is het geliefd bij zowel kinderen als volwassenen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse gelegenheden.

Champagne en cava

Bubbles

Het selecteren van de perfecte Champagne of een heerlijke Cava vereist een doordachte strategie en een creatieve benadering. Allereest is het essentieel om de gerechten te gaan vastleggen, om zo verder te gaan naar de ideale bubbels voor uw event.

Test onze Bubbels!
Image by Alexander Naglestad
Image by Tommy van Kessel

Mojito

On the rocks

Deze klassieke Cubaanse drank, gemaakt van witte rum, suiker, limoensap, bruiswater en verse munt, biedt een heerlijke mix van zoetheid, scherpte en frisheid. Het is een uitstekende keuze voor zomerse buitenfeesten, bruiloften, bedrijfsbijeenkomsten en andere sociale evenementen waar gasten op zoek zijn naar een lichte en verkwikkende drank.

Test onze Rum!

Gin Tonic

Refreshing

Gin-tonic is tegenwoordig een van de meest populaire drankjes op evenementen en feesten. Een van de redenen waarom gin-tonic zo geliefd is, is de veelzijdigheid van het drankje. Er zijn talloze variaties mogelijk met verschillende soorten gin, tonic en garnituren.

Test onze Gin!
Image by Natalia Marcelewicz
bottom of page