top of page
Image by Sebastian Coman Photography

Voorgerecht

It's Food O 'Clock

Wil jij indruk maken op jouw gasten? Wij zorgen steeds voor het beste voorgerecht!

Uw voorgerecht is altijd het belangrijkste onderdeel van elke cateringevenement, omdat het de toon zet voor de rest van de maaltijd. Het is de eerste indruk die gasten krijgen van de culinaire ervaring die hen te wachten staat. Bij het kiezen van voorgerechten is het belangrijk om te denken aan diversiteit, presentatie en smaak.

bruschetta.webp

Bruchetta's

Italian taste

Bruchetta’s, een uitstekende keuze doordat ze veelzijdig, smaakvol en gemakkelijk te bereiden zijn. Bovendien zijn ze een ideaal hapje voor verschillende gelegenheden, van casual feestjes tot formele evenementen. Onze basis van een goede bruschetta is altijd een stukje knapperig geroosterd brood, meestal ciabatta of een ander rustiek brood, dat is ingewreven met knoflook en besprenkeld met olijfolie.

De klassieke smaken van onze bruschetta bevat een topping van verse tomaten, basilicum, knoflook en balsamicoazijn. Dit eenvoudige maar smaakvolle mengsel zorgt voor een frisse en zomerse smaak die steeds bij veel mensen in de smaak valt.

Finger Food

Cheese me baby

Wij presenteren talloze opties als het gaat om finger food. Traditionele keuzes zoals mini-sandwiches, kaasplankjes, en gemarineerde olijven blijven favorieten, maar er is ook ruimte voor creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan kleine gefrituurde hapjes of fruitspiesjes overgoten met chocolade, kunnen ook deel uitmaken van het aanbod, waardoor er voor ieder wat wils is. Hiermee proberen wij een zo gebalanceerd mogelijk assortiment aan te bieden, zodat zowel vegetariërs als vleesliefhebbers kunnen genieten van onze heerlijke voorgerechtjes.

Kaasschotel.jpg
scampi.jpg

Vis- / Kipschoteltjes

Fish and Chicks

Vis- en kipschoteltjes zijn onze meest populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid en aantrekkingskracht. Deze prachtige gerechten bieden een scala aan smaken en voedingswaarden die verschillende wensen kan voldoen. 

Tortilla Chips

Spanish flavours 

Patatas Bravas

Door deze twee gerechten op te nemen in je cateringmenu, creëer je een authentieke Spaanse sfeer die zeker in de smaak zal vallen bij je gasten. Met onze unieke creativiteit kunnen we een onvergetelijke culinaire ervaring creëren die je gasten nog lang zullen herinneren.

nachos.jpg
bottom of page