top of page
Image by Miha Rekar

Hoofdgerecht

Delicious food for delightful people

Het hoofdgerecht is vaak het hoogtepunt van het cateringmenu en moet zowel smaakvol als visueel aantrekkelijk zijn. Onze keuzes voor het hoofdgerecht variëren van een sappige burger met friet, romige pasta's tot zelfs vegetarische creaties zoals gevulde wraps of hartige mini-pizza's. De selectie van het hoofdgerecht hangt vaak af van de gelegenheid, het seizoen en de persoonlijke voorkeuren van uw gasten.

Image by Tim Toomey

Burger met Friet

Typical Belgium

Hamburger met friet, misschien wel het meest geliefde gerecht in de westerste wereld. Inmiddels is de variatie hierin eindeloos. Ook wij hebben onze overheerlijke varianten welke wij steeds serveren met overheerlijke sauzen en de beste steakhouse frietjes van Belgische bodem.

Pasta's

Pasta is life

Van klassieke spaghetti bolognese tot luxueuzere opties zoals kreeft ravioli. Pasta biedt een breed scala aan smaken en texturen die een breed publiek aanspreken. Bovendien kan pasta gemakkelijk in grote hoeveelheden worden bereid, wat het een praktische optie maakt voor grote evenementen zoals bruiloften, bedrijfslunches of familiefeesten. Hierdoor is ook pasta een ideale keuze voor uw event!

Image by Emanuel Ekström
wraps.jpg

Wraps

Wrap it up

Een van de grootste voordelen van wraps bij catering is de veelzijdigheid in vullingen. Van klassieke combinaties zoals kip en avocado, tot meer exotische smaken zoals falafel met hummus of gegrilde groenten met feta, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt het gemakkelijk om een gevarieerd menu aan te bieden dat zowel vleeseters, vegetariërs als veganisten tevreden stelt.

Mini - Pizza's

Stay Cheesy

Mini pizza's zijn een fantastische toevoeging aan elke event. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook veelzijdig en gemakkelijk te eten, wat ze zeer ideaal maken voor allerlei evenementen zoals communie- en verjaardags- feesten, bedrijfsbijeenkomsten en bruiloften. Met hun handzame formaat zijn mini pizza's perfect voor zowel formele als informele gelegenheden, en kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de verschillende smaakvoorkeuren van uw gasten.

ri-pbm-mini-vegetable-pizza.jpeg
bottom of page