top of page
Image by Kats Weil

Business events

Of je nu een bedrijfsfeest, personeelsfeest, seminarie, congres of ander evenement wilt organiseren, Sweet 'n Cosy Catering staat voor je klaar. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jouw klanten en personeel en nemen de volledige catering in handen. Ook als je een nieuw product op de markt brengt of binnenkort een nieuwe zaak opent, helpen wij graag om deze op een waardige manier in te huldigen.

Our brand

For all your wishes

Yes! Laten we samen kijken naar wat we allemaal kunnen regelen voor jouw fantastische bedrijfsevent!

Bij Sweet 'n Cosy Catering, streven we naar het brengen van hoogwaardige service en kwaliteitseten en drinken. Het doel is om jullie gasten te voorzien van een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij elk detail zorgvuldig is gepland en uitgevoerd. 
Al benieuwd naar onze troeven?

Bedrijfscatering is een belangrijk onderdeel bij het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving. Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan cateringdiensten, waaronder ontbijt, lunch en diner. Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Van gastronomische meergangenmenu’s en verfijnde walking dinners tot trendy buffetten, sharing formules en luxueuze broodjesbuffetten: jij vraagt, wij bakken en braden. Zo brengen wij jouw culinaire dromen tot leven.

Image by Aneta Voborilova

Proces

Manier van werken

Van A - Z ligt iedere beslissing in jullie handen. Het blijft jullie dag en wij luisteren uitgebreid naar jullie wensen om die zo goed mogelijk te vervullen. Jullie bepalen, wij zorgen voor de uitvoering!

Stap voor  stap

     ° We regelen een kort introductie-gesprek, in een etablissement bij jouw in de buurt, omtrent al uw wensen, waarna we een gedetailleerde offerte bezorgen van de totaalprijs en eventuele extra opties.

     ° Heeft u interesse in ons voorstel? Dan gaan we concreter te werk en plannen we het volledige menu in per tijdschema.

     ° Na goedkeuring gaan wij aan de slag om jullie event tot een succes te maken.

Sweet 'n cosy Catering

Nieuwsgierig naar meer?

Bent u benieuwd wat onze cateringservice voor uw bedrijfsfeest kan betekenen?

Mail gerust met ons team of plan een vrijblijvend gesprek, dan kijken we of we bij elkaar passen..

Foodtrailer in Hasselt.jpeg

B2B / Investeerder of sponsors

Een vaste samenwerking

Ben jij op zoek naar een vaste waarde om mee samen te werken? Of ben je eerder opzoek naar een mooie en duurzame investering of reclame voor jouw bedrijf? 

Klik dan snel door op de volgende link..

bottom of page