top of page
Image by Kelsey Knight

Koude dranken

No party without cool drinks

Bij catering is het belangrijk om rekening te houden met de wensen van de gasten. Vooral op warme dagen zijn koude dranken onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan verfrissende wijnen, ijskoude biertjes, frisdrank en water. Zorg er steeds voor dat er voldoende keuze is. Zo kunnen de gasten optimaal genieten van jouw unieke event.

Image by rikkia hughes

Rode wijn

Wine is my Valentine

Bij het aanduiden van de juiste wijnen, is het ook cruciaal om te denken aan de combinatie met de geselecteerde gerechten die worden geserveerd. Rode wijnen passen uitstekend bij een breed scala aan gerechten, van hartige vleesgerechten tot rijke pastagerechten en zelfs bepaalde kazen. Het is een goed idee om de wijnkeuze af te stemmen op het menu om de smaken van zowel het eten als de wijn te versterken.

Test onze Rode wijn!

Witte wijn

Drink happy thoughts

Net als bij onze Rode wijn is het ook hier cruciaal om de juiste selectie van onze wijnen te combineren met het juiste gerecht. Witte wijn en zijn lichte en verfrissende smaak, maakt het een perfecte keuze voor elke gelegenheid, van een informeel diner met vrienden tot een chique huwelijksreceptie. De wereld van witte wijn is enorm en biedt een breed scala aan smaken en aroma's om te ontdekken. Van frisse en citrusachtige Sauvignon Blanc tot boterachtige, eiken Chardonnay: er is voor iedereen een witte wijn.

Test onze Witte wijn!
Image by Matthieu Joannon
Image by Amie Johnson

Fris Bier van 't vat

Men have feelings to!  We feel thirsty...

Bier van het vat is mede een van de populairste keuzes bij evenementen vanwege de versheid en de unieke ervaring die het biedt. Het serveren van tapbier kan een evenement een speciale touch geven, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een informele bijeenkomst met vrienden. De smaak van bier van het vat wordt doorgaans als superieur beschouwd in vergelijking met bier uit flessen of blikjes, omdat het minder blootgesteld wordt aan licht en zuurstof, wat de kwaliteit en frisheid ten goede komt.

Frisdrank

You're soda-lightful!

Bij het organiseren van een evenement speelt drank een cruciale rol in de algehele ervaring van de gasten. Een belangrijk aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is het aanbod van frisdrank. Het kiezen van de juiste frisdranken kan een groot verschil maken in hoe de gasten hun tijd beleven. Frisdranken bieden niet alleen een verfrissende optie voor mensen die geen alcohol drinken, maar kunnen ook helpen om de dorst te lessen en de smaakpapillen te prikkelen.

Image by Mahbod Akhzami
bottom of page