top of page
Image by Mike Kenneally

Warme dranken

Cold days, Hot drinks

Warme dranken zijn een onmisbaar onderdeel van ieder event. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een verjaardagsfeestje, warme dranken zorgen voor een gezellige en gastvrije sfeer. Denk aan verse koffie, thee, warme chocolademelk en zelfs glühwein voor de feestdagen. Met een warme drankenstation op je evenement, kunnen gasten genieten van hun favoriete drankjes terwijl ze bijpraten en ontspannen. Voeg een vleugje warmte toe aan uw event met heerlijke warme dranken.

Image by Nathan Dumlao

Koffie

Great ideas start with coffee

Koffie is een van de meest populaire drankjes ter wereld. Het wordt vaak gedronken als een oppepper in de ochtend of als een gezellige traktatie in de middag. Er zijn veel verschillende soorten koffie, van espresso tot cappuccino en latte macchiato. Wat je voorkeur ook is, er is altijd wel een kopjeoffie dat bij je past.

Test onze Koffiebonen!

Thee

Tea time!

Thee is een warme drank die wereldwijd wordt gedronken en gewaardeerd om zijn smaak en aroma. Het wordt gemaakt van de bladeren van de Camellia sinensis plant en kan worden genoten in verschillende variëteiten, zoals groene thee, zwarte thee, witte thee en oolong thee. Thee is niet alleen lekker, maar kan ook verschillende gezondheidsvoordelen bieden, zoals het verminderen van stress en het verbeteren de spijsvertering. Probeer eens een kopje thee en ontdek zelf de vele voordelen van deze heerlijke drank.

Test onze Thee!
Image by Nathan Dumlao
Image by American Heritage Chocolate

Warme chocolademelk

For the kids

Warme chocolademelk is een heerlijke traktatie op een koude dag. Het is een drankje dat ons verwarmt en ons hart vult met vreugde. Een kopje warme chocolademelk is altijd een goed idee. Geniet van de romige textuur en de zoete smaak van onze klassieke winterdrank.

Test onze Chocobombs!

Glühwein

Hot winter pleasure

Glühwein is een heerlijke warme drank die vooral tijdens de wintermaanden populair is in Duitsland en Oostenrijk. Maar ook hier is het zeer geliefd! Het is gemaakt van rode wijn, suiker en kruiden zoals kaneel, kruidnagel en steranijs. Glühwein wordt vooral geserveerd op kerstmarkten maar is ook de ideale drank voor kerstfeestjes of nieuwjaarsrecepties. Proost!

Test onze Glühwein!
how-to-make-gluhwein-guide.webp
bottom of page