top of page
WhatsApp Image 2024-06-22 at 22.05_edited.jpg

Foodbikes

Time to ride

Een foodbike is een innovatieve en milieuvriendelijke manier om eten en drinken aan de man te brengen. In tegenstelling tot de traditionele foodtrucks, die afhankelijk zijn van brandstof, maken onze foodbikes gebruik van fietsenergie, wat ze een duurzaam alternatief maakt. Onze fietsen zijn ook uitgerust met een mobiele keuken of koelinstallatie, zodat wij ter plekke verse gerechten kunnen bereiden en serveren. Dit maakt ze ideaal voor drukke stadscentra, parken en evenementen waar de ruimte beperkt en flexibiliteit een vereiste is.

 

De populariteit van foodbikes groeit voortdurend, mede dankzij hun lage operationele kosten en flexibiliteit. Ze kunnen gemakkelijk manoeuvreren door smalle straatjes en drukke voetgangersgebieden, wat hun bereik aanzienlijk vergroot. Bovendien kunnen we hiermee eenvoudig inspelen op de vraag van de klant, omdat we tot op de meest onmogelijke locaties toch geraken. Dit maakt onze fietsen bijzonder aantrekkelijk voor ondernemers die willen inspelen op de steeds veranderende trends en voorkeuren van hun klanten. Van ambachtelijke koffie en vers belegde broodjes tot heerlijke gerechten en verfrissende smoothies, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Daarnaast dragen foodbikes bij aan een duurzamere stedelijke omgeving. Omdat ze geen uitlaatgassen produceren, helpen ze de luchtkwaliteit te verbeteren en dragen ze bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Dit sluit goed aan bij de groeiende bewustwording en vraag naar milieuvriendelijke oplossingen in de samenleving. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, bieden foodbikes een slimme en verantwoorde manier om van lekker eten te genieten, zonder de planeet te belasten.

159464_sweet-n-cosy 4_edited.jpg

Desserten fiets

No dessert?  No perfect ending! 

Een van de grootste voordelen van een dessertfiets is de mobiliteit. In tegenstelling tot een foodtruck, vast kraam of kiosk, kunnen wij met onze dessertfiets ons gemakkelijk verplaatsen naar verschillende locaties binnen een evenement. Dit zorgt niet alleen voor flexibiliteit, maar ook voor een element van verrassing en avontuur voor de gasten. Bovendien voegt de aanwezigheid van een dessertfiets een vleugje nostalgie en charme toe, wat bijdraagt aan de algehele sfeer van het evenement.

Gerechten fiets

The perfect dish

Naast onze charmante dessertfiets bieden wij ook onze gerechtenfiets aan. Heb jij een hart voor het bereiden van overheerlijke gerechten? Ook dit is mogelijk op een zeer luxueuze en charmante wijze op een van onze fietsen. 

Aanhangwagen fiets

To expand your wishes

Wil jij van beide walletjes kunnen genieten? Onze kleine kook-aanhangwagen voor onze fietsen kan hier de perfecte oplossing voor bieden!

bottom of page