top of page
Evenementenhal

Community events

Heb jij binnenkort een teambuilding of een extravagant feest om de banden tussen de leden van jouw community te versterken, vertrouwen op te bouwen en het gevoel van verbondenheid te vergroten?

Sweet 'n Cosy Catering staat voor jullie klaar. Wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor heel het team.

Our brand

To encourage your team

Yes! Laten we samen kijken naar wat we allemaal kunnen betekenen voor jouw fantastische community!

Bij Sweet 'n Cosy Catering, streven we naar het brengen van hoogwaardige service en kwaliteitseten en drinken. Het doel is om jullie leden te voorzien van een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij elk detail zorgvuldig is gepland en uitgevoerd. 
Al benieuwd naar onze troeven?

Ook lekker tafelen is een belangrijk onderdeel bij het creëren van sterke banden tussen de leden van jouw community. Daarom kunnen jullie bij ons terecht voor een breed assortiment aan cateringdiensten, waaronder ontbijt, lunch en diner. Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van uw teambuilding te voldoen. Van gastronomische meergangenmenu’s en verfijnde walking dinners tot trendy buffetten, sharing formules en luxueuze broodjesbuffetten: jij vraagt, wij bakken en braden. Zo brengen wij jouw culinaire dromen tot leven.

Image by sorin popa

Proces

Manier van werken

Van A - Z ligt iedere beslissing in jullie handen. Het blijft jullie teambuilding en wij vullen deze op een culinaire wijze uitgebreid aan naar jullie wensen om die zo goed mogelijk te vervullen. Jullie bepalen, wij zorgen voor de realisatie!

Stap voor  stap

     ° We regelen een kort introductie-gesprek, in een etablissement bij jullie in de buurt, om jullie als team beter te leren kennen en gaan hierbij verder in op jullie wensen.

     ° We bezorgen jullie een gedetailleerde offerte van de totaalprijs en eventuele extra opties.

     ° Heeft u interesse in ons voorstel? Dan gaan we concreter te werk en plannen we het volledige menu in per tijdschema.

     ° Na goedkeuring gaan wij aan de slag om jullie event tot een succes te maken.

Sweet 'n cosy Catering

Nieuwsgierig naar meer?

Bent u benieuwd wat onze cateringservice voor uw community kan betekenen?

Mail gerust met ons team of plan een vrijblijvend gesprek, dan kijken we of we bij elkaar passen..

306759_sweet-n-cosy 3_edited.jpg

B2B / Investeerder of sponsors

Een vaste samenwerking

Ben jij op zoek naar een vaste waarde om mee samen te werken? Of ben je eerder opzoek naar een mooie en duurzame investering of reclame voor jouw bedrijf? 

Klik dan snel door op de volgende link..

bottom of page