top of page

Dessert

What makes everything better

Het serveren van een dessert bij catering is een uitstekende manier om een maaltijd volledig af te ronden en een blijvende indruk achter te laten bij de gasten. Desserts bieden niet alleen een zoete afsluiting van een maaltijd, maar ze spelen ook een cruciale rol in de algehele eetervaring. Na een hartige maaltijd kan een goed gekozen dessert de smaakpapillen verfrissen en een gevoel van voldoening en verwennerij bieden.

Image by Heather Barnes

Roomijs

Cold as ice

Een populaire optie is onze ijsfiets, waar gasten hun eigen ijs kunnen samenstellen met verschillende smaken en toppings. Dit geeft een interactief element aan het dessert en zorgt voor een leuke ervaring voor de gasten. Daarnaast kunnen ijsfietsen een nostalgisch en charmant element toevoegen aan uw evenement

Test ons Roomijs!

Luikse Wafels

No Waffles?  No deal!

Met deze zoete lekkernij bied je uw gasten een unieke en smaakvolle ervaring. Onze verse Luikse wafels kunnen op verschillende manieren geserveerd worden, afhankelijk van de voorkeuren van je gasten. Traditioneel worden ze natuur gegeten, maar je kunt ze ook serveren met een verscheidenheid aan toppings zoals vers fruit, slagroom, verschillende soorten sauzen zoals chocoladesaus of zelfs een bolletje ijs.

Test onze Wafels!
8fe0c754-24a5-4234-a08c-1ea346971028_edited_edited.jpg
Chocolate-Bowls-with-Berries-and-Coconut-Whipped-Cream-web-4_edited.png

Chocolade bowls

The secret to happiness

Chocolade bowls zijn een opkomende trend in de cateringwereld en bieden een decadente en visueel aantrekkelijke toevoeging aan elk evenement. Deze eetbare kommetjes, gemaakt van heerlijke chocolade, kunnen worden gevuld met een verschillende lekkernijen zoals vers fruit, mousse, ijs of zelfs kleine gebakjes zoals soezen. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een unieke culinaire ervaring doordat de gasten zowel de inhoud als de kom zelf kunnen opeten. Dit maakt chocolade bowls niet alleen een smaakvolle, maar ook een duurzame keuze.

Ijs smoothies

The sweetness of healthy living

Vers fruit zoals aardbeien, bananen, mango's en bosbessen zijn vaak de basis van onze ijs smoothies, terwijl toevoegingen zoals spinazie, avocado of chiazaad extra voedingsstoffen kunnen bieden. Dit maakt ze niet alleen lekker, maar ook voedzaam, wat steeds meer wordt gewaardeerd door gasten die bewust bezig zijn met hun gezondheid.

Mixed-Berry-Smoothie-16.jpg
bottom of page