top of page
Wit Bruiloft Altaar

Private events

Our brand

Privé feesten zijn een geweldige manier om speciale gelegenheden te vieren in een intieme en persoonlijke setting. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een communie, een trouwfeest of gewoon een gezellige bijeenkomst met vrienden en familie, privé feesten bieden de mogelijkheid om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren. Het grootste voordeel van een privé feest is de exclusiviteit; je hebt volledige controle over de gastenlijst, de locatie, de decoraties en dus ook jouw culinaire touch. Dit betekent dat je het feest kunt afstemmen op jouw specifieke wensen en voorkeuren, waardoor het echt jouw eigen evenement wordt.

To encourage your team

Yes! Laten we samen kijken naar wat we allemaal kunnen betekenen op jouw bijzondere dag!

Bij Sweet 'n Cosy Catering, streven we naar het brengen van hoogwaardige service en kwaliteitseten en drinken. Het doel is om jullie leden te voorzien van een onvergetelijke culinaire ervaring, waarbij elk detail zorgvuldig is gepland en uitgevoerd. 
Al benieuwd naar onze troeven?

Wat een privé event zo speciaal maakt? Het gezellig samen kunnen genieten van lekker eten, drinken en elkaar! 

Net daarom kunnen jullie bij ons terecht voor een breed assortiment aan cateringdiensten, waaronder ontbijt, lunch en diner. Onze menu's zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van uw event te voldoen. Van gastronomische meergangenmenu’s en verfijnde walking dinners tot trendy buffetten, sharing formules en luxueuze broodjesbuffetten: jij vraagt, wij bakken en braden. Zo brengen wij jouw culinaire dromen tot leven.

pizza

Proces

Manier van werken

Van A - Z ligt iedere beslissing in jullie handen. Het blijft jullie bijzondere dag! Wij vullen deze op een culinaire wijze zo uitgebreid mogelijk aan naar jullie wensen, om die zo goed mogelijk te vervullen. Jullie bepalen, wij zorgen voor de realisatie!

Stap voor  stap

     ° We regelen een kort introductie-gesprek, in een etablissement bij jullie in de buurt, om jullie als team beter te leren kennen en gaan hierbij verder in op jullie wensen.

     ° We bezorgen jullie een gedetailleerde offerte van de totaalprijs en eventuele extra opties.

     ° Heeft u interesse in ons voorstel? Dan gaan we concreter te werk en plannen we het volledige menu in per tijdschema.

     ° Na goedkeuring gaan wij aan de slag om jullie event tot een succes te maken.

Sweet 'n cosy Catering

Nieuwsgierig naar meer?

Bent u benieuwd wat onze cateringservice voor jouw kan betekenen?

Mail gerust met ons team of plan een vrijblijvend gesprek, dan kijken we of we bij elkaar passen..

306759_sweet-n-cosy 3_edited.jpg
bottom of page